27. 4. 2020 OTEVÍRÁME!

Arnold

Naši milí klienti, v PONDĚLÍ OTEVÍRÁME! Ač všechny podmínky provozu nejsou nejpříjemnější, justMOVE je postaveno na osobním přístupu, rodinném prostředí a lásce k tomu, co děláme. To vše Vám chceme poskytnout i v této komplikované době, protože čas s Vámi nám dává smysl.

Jak tedy bude dle aktuálních opatření justMOVE fungovat? Maximální kapacita na 1 lekci: 8 klientů (nutno závazně rezervovat předem na 777 831 174 nebo hello@justmove.eu nebo zprávou na fb)

ZAČÁTKY LEKCÍ 17:30 18:35 19:40 Lekce trvá 55 minut. Mezi lekcemi bude prostor desinfikován. Pomůcky pro každou lekci budou předem vydesinfikované a nachystané speciálně pro danou lekci.

Prosíme Vás o desinfekci rukou hned po vstupu do studia (desinfekce Vám bude plně k dispozici). Po celou dobu pobytu ve studiu je nutné mít zakrytý nos a ústa (včetně lekce). Není možné využívat šatny a sprchy studia, WC jsou klientům k dispozici. Do odvolání je zrušen ručníkový servis i podávání vody zdarma. Je možné zakoupit balenou vodu na recepci. Prosíme, abyste si donesli svůj vlastní ručník. V případě, že kapacita 8 klientů/lekci nebude dostatečná, rádi Vám nabídneme více lekcí, proto sledujte náš web pravidelně.

Platnost permanentek je prodloužena o dobu, po kterou jsme měli zavřeno. Pokud však necháte permanentky propadnout a koupíte nové, budeme moc vděční za podporu našeho studia. Kartu Multisport je možné využít od 27. 4., kartu Active Pass od 1. 5. Lekce je možné platit bezkontaktně převodem na účet. Klienti z kurzu Zaostřeno na záda budou informováni v nejbližších dnech.

Veškeré podmínky provozu budou plně v souladu s usnesením vlády ČR a manuálem České komory fitness.

Věříme, že společně tuto specifickou situaci zvládneme a prosíme Vás o zodpovědný a ohleduplný přístup.

další příspěvek předchozí příspěvek